Droger reparatie Leiden

Droger reparatie Leiden

Droger reparatie Leiden verhelpt bijna alle problemen bij alle merken wasdrogers.

Om problemen op te lossen, koppelt u eerst de droger los en zet u de aan/uit-schakelaar uit. Het is het beste om een ​​kopie van de servicehandleiding van de droger te krijgen om u te helpen bij het oplossen van problemen met het probleem dat de droger niet start.droger reparatie leiden

Welke delen van de droger kunnen ervoor zorgen dat deze NIET START?

Deurschakelaar droger

– Droger thermische zekering

– Druk om de schakelaar van de droger in te schakelen

– Netsnoer/stekker

– Droger timer mechanisme

– Besturingskaart

– Droger aandrijfmotor

– Droger aandrijfriem

– Motorrelaisschakelaar / riemschakelaar

Deurschakelaar droger

De droger kan niet starten als de deurschakelaar defect is. De deurschakelaar detecteert dat de deur open of gesloten is. De droger kan starten en abrupt stoppen als de deurschakelaar defect is.

Droger thermische zekering

De thermische zekering in uw droger detecteert de temperatuur van de warme lucht die uit de droger komt. De zekering schakelt uit wanneer de luchttemperatuur te hoog wordt. De thermische zekering bevindt zich op het ventilatordeksel.

Droger reparatie Leiden: Als de droger mechanisch wordt aangestuurd (bij drogers zonder digitaal bedieningspaneel), beëindigt deze schakelaar de spanning naar de aandrijfmotor van de droger. Als deze schakelaar het circuit naar de motor niet sluit om de droger te laten werken, moet deze worden verwijderd en vervangen.

Netsnoer/stekker

Het netsnoer van de droger wordt aangesloten op de aansluiting aan de achterkant van de droger. Controleer het netsnoer op tekenen van storing. Controleer op losse draden of een mogelijke kortsluiting waardoor de draadisolatie kan smelten. Controleer de bedrading naar de stekkers. Zorg ervoor dat de draden stevig vastzitten en niet beschadigd zijn.

Droger timer mechanisme

De timer heeft interne contacten die de aandrijfmotor en de verwarming van de droger regelen, evenals andere componenten. De droogtimer is defect wanneer de contacten niet meer goed werken. Als de timer van de droger defect is, zal de droger niet starten of vooruitgaan.

Elektronische besturingskaart

Deze elektronische hoofdbesturingskaart (op nieuwere droogmodellen) regelt alle droogfuncties. Om te bepalen of de besturingskaart defect is, controleert u op brandplekken of gesmolten plekken op de kaart. Vervang de besturingskaart pas nadat alle andere onderdelen op goede werking zijn gecontroleerd. Deze besturingskaart is het duurste onderdeel van de droger. Demonteer en vervang de besturingskaart alleen als u verbrande of gesmolten delen aantreft en als defect beschouwt.

Motor

Deze motor bedient de droger. Het draait de hoofdmotoras, poelie en aandrijfriem van de droger. De aandrijfmotor van de droger kan oververhit raken en tijdelijk uitschakelen. Dit kan leiden tot de veronderstelling dat de motor defect is. Oververhitting van de motor van de droger kan een teken zijn dat een onderdeel is vastgelopen, de riem te strak zit of dat de motor niet goed werkt.

Droger reparatie Leiden

Witgoed reparatie Leiden is een van de snelste en meest betrouwbare service- en reparatiebedrijven voor apparaten in Leiden en de omliggende gebieden. We bedienen al meer dan twee decennia klanten op dit gebied en we weten wat een klant gelukkig maakt. Onze apparaat technici bieden een tijdige en betrouwbare service aan alle merken drogers, komt bij u thuis en lost zelfs de meest gecompliceerde drogerstoring op. De specialisten van wasdroger reparatie Leiden zijn opgeleid om alles te weten over drogers, zelfs over de zeldzaamste en nieuwste modellen. Zelfs als je je item van ver hebt meegebracht, zullen we een manier vinden om het te repareren.

Droger reparatie Leiden: Onze wasdroger reparatie monteurs zijn opgeleid om 95% van de problemen met huishoudelijke apparaten bij u thuis op te lossen. Witgoed reparatie Leiden heeft de meest benodigde reserveonderdelen op voorraad, wat onze specialisten zeer efficiënt maakt. De reparateurs van apparaten van ons bedrijf gebruiken originele onderdelen of hun hoogwaardige analogen. Daarom werkt uw droger na reparatie weer als nieuw.