Wasmachine lekt water

Wasmachine lekt water

Wasmachine lekt water: Het is je misschien al eerder overkomen. Je komt thuis en vindt een overstroming – de wasmachine heeft gelekt! Niet alleen heb je veel te doen, er zijn ook dingen beschadigd. Deze situatie doet zich misschien helemaal niet voor als u deze tips opvolgt en de meest voorkomende storingen voorkomt die wasmachinelekken veroorzaken.wasmachine lekt water

Wanneer de wasmachine lekt, moet het probleem onmiddellijk worden opgelost, niet alleen vanwege de mogelijke overstroming van de badkamer, maar ook vanwege het hoge risico dat gepaard gaat met het aansluiten van het apparaat op het lichtnet. Bepaal eerst waar het water vandaan komt – van de achterkant of voorkant van de wasmachine.

Wasmachine lekt water

De meest voorkomende oorzaken van wasmachinelekken

Waterlekken uit wasmachines zijn een van de meest voorkomende storingen. Dit kan te wijten zijn aan een defecte of gezwollen waterinlaatafdichting, onjuiste slangbevestiging, zwelling of scheuren. De tweede meest voorkomende oorzaak is een beschadigde of vervormde deurafdichting. De derde meest voorkomende oorzaak van waterlekkage in de wasmachine kan een verstopt filter of een afvoerslang zijn. Er kan ook water door het wasmiddelbakje en de wasverzachter lekken.

Als u de locatie van het waterlek niet zelf kunt vinden, demonteer de machine dan niet, maar neem contact op met een professionele serviceprovider om ernstigere storingen te voorkomen.

Wasmachine lekt water: Maak je geen zorgen, je hoeft het niet af te leveren bij een servicecentrum. We weten dat dit voor veel mensen een obstakel kan zijn en we hebben dit probleem geëlimineerd. Bel witgoed reparatie service Leiden en onze technicus komt bij u thuis om het elektrische apparaat te repareren. 95% van alle gevallen wordt dezelfde dag nog door onze specialisten opgelost, meestal binnen enkele uren vanaf het moment dat u uw aanvraag heeft geplaatst. Wij bieden de meest efficiënte reparatieservice voor alle huishoudelijke apparaten.

Heeft u uw wasmachine met spoed nodig, plaats dan een spoed afspraak. Onze technicus komt binnen zo snel mogelijk bij u langs om uw wasmachine te repareren. Dit kost iets meer, maar onze prijzen zijn nog steeds redelijk in vergelijking met andere reparatieserviceproviders voor apparaten.

Wasmachine lekt water

Wij bieden al meer dan 20 jaar alle reparatieservices voor huishoudelijke apparaten in Leiden en de omliggende gebieden. We weten dat onze klanten een tijdige en efficiënte reparatieservice voor apparaten verwachten. Daarom hebben wij de meest benodigde onderdelen op voorraad om uw wasmachine zo spoedig mogelijk te repareren. Onze technici gebruiken alleen originele onderdelen, of hun analogen aanbevolen door een fabrikant van wasmachines. Zo weet u zeker dat uw wasmachine weer als nieuw werkt. Op het meeste van onze werken geven wij garanties. Onze klanten weten dat ze kunnen rekenen op een tijdige service van hoge kwaliteit wanneer ze daarom vragen. De specialisten van witgoed reparatie Leiden zijn 6 dagen per week beschikbaar  om uw wasmachine zo snel mogelijk te komen repareren.

Denkt u nog steeds: “Wie kan mijn apparaat repareren?” Kom op, denkt u dat nog steeds? Bel voor een witgoed reparatie monteur of plaats uw reservering online. Vertrouw de levensduur van uw wasmachine toe aan specialisten.